En kjellerstueblogg

He’s back …

In Uncategorized on november 19, 2009 at 9:51 am

Lennsmann Arve Bjerke ble utsatt for et cropping-uhell

Dere husker ham kanskje fra dette cropping-uhellet. Nå er Nore og Uvdals svar på Dirty Harry tilbake, og han er lei av grisekjøring, så følg med i bakspeilet alle fartsforbrytere der ute. Havner du i ringpermen til Arve Bjerke kan du like gjerne melde flytting til Notodden.

Lensmann Arve Bjerke i sitt naturlige miljø.

Det er noe over den rettferdige harmen denne mannen utstråler som jeg aldri får nok av. Hver eneste mann eller kvinne som bryter en fartsgrense i Nore og Uvdal fornærmer antakelig lensmannen personlig. I køen til kassa på samvirkelaget kikker han seg urolig over skulderen. Damen med gummistøvlene, er det henne? Mannen med brillene og det selvfornøyde gliset, er det ham? Selvsagt er det ham.  Se på ham, der han står og smiler mens han beføler tomatene, som om han ikke vet at Lennsmann Arve Bjerke står og ser på. Som om han ikke vet at hver gang han legger audien sin opp i 70 i 5o-sonen spytter på Arve Bjerkes stolthet og rykte. Men nå er det nok. Nå er det nok!

Reklamer
  1. Hehe! Velmenende, men ikke helt vellykket cropping (liker også hvordan det ikke kommer klart frem av utsnittet hvorvidt det er den uheldige croppingen som etterforskes som uhell, eller noe annet).

    Fint og stødig blikk i hvert fall. Hvis ikke han får orden på trafikken i Nore og Uvdal, kan jeg ikke tenke meg det er noe vits i å forsøke.

    Spent på neste oppdatering fra Lågendalsposten (har de en Arve-føljetong? Eller er det bare ikke så mye som skjer der?)

  2. Jeg tror de har en Arve-føljetong. Den var nok ikke planlagt, men det bare ble sånn. Sikker litt sånn det blei med Dirty Harry også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: